icon clock26.05.2022
icon eye36
НОВИНИ

Свято останнього дзвінка у школах Пулинщини відбудеться в онлайн-форматі

Завершення навчального року – відповідальна пора. Цьогоріч радісне очікування літніх канікул затьмарила війна, у складних умовах якої пролунають останні дзвоники. Коли та у якому форматі будуть проходити святкові заходи на Пулинщини, дізнавалася наша журналістка.
– Зважаючи на рекомендацію Міносвіти, закінчити навчальний семестр до 1 червня, дистанційні заняття у школах Пулинської громади триватимуть до 31 травня. Таке рішення прийняли педколективи закладів освіти. Цього ж дня на учнів чекає свято останнього дзвінка, що у зв’язку з військовим станом відбудеться в онлайн-форматі, – розповідає начальниця відділу освіти Пулинської селищної ради Наталія Опанащук. – Наші учні вже активно готуються до свята: записують цікаві відео, майструють фоточеленджі про шкільне життя. Думаю, що 31 травня групи у соцмережах транслюватимуть креативні онлайн-виступи з нагоди останнього дзвінка.
Дещо інша ситуація у навчальних закладах Курненської громади:
– Не у всіх школах нашої громади навчальний рік триватиме до кінця травня. У зв’язку з тим, що учні довше перебували на канікулах, педколективи кількох шкіл прийняли рішення продовжити навчання ще на тиждень. Втім, усі свідоцтва будуть видані до 10 червня. Цьогоріч святкові заходи відбуватимуться онлайн, щоб не наражати учнів та їх батьків на небезпеку, – зазначила начальниця відділу освіти та гуманітарних питань Курненської сільської ради Оксана Гарасюта.

You cannot copy content of this page