Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 26 квітня

Пулинська школа мистецтв відсвяткувала випуск вихованців

Для вихованців Пулинської школи мистецтв 29 травня настало довгоочікуване свято – випуск. Позаду залишилися непрості і цікаві роки знайомства з живописом, музикою, хореографією та вокалом, хвилюючі заняття, екзамени, конкурси, звітні концерти.

Відкрив урочистість у Центрі культури та дозвілля танцювальний колектив “Сузір’я” хореографічною композицією “За лісами, горами”.

Директор школи Василь Бернацький щиро привітав талановитих випускників і вирішив відредагувати тривалі традиції, коли очільник закладу нагороджував учнів. Тож він запросив саме викладачів вручити свідоцтва своїм вихованцям, з якими вони багато років були пліч-о-пліч.

Заслужений вчитель України, викладач художнього відділу школи мистецтв Леонід Фесенко підбадьорював своїх учениць. Наставник дуже тішився, що всі 8 дівчат виявилися здібними, старанними, за що кожна з них одержала свідоцтво з відзнакою.

З вітальним словом до присутніх звернувся Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк.

-Ми розвиваємо громаду, несемо в світ щось своє, – зазначив Олександр Гаврилюк. –Вчитися малювати, співати, грати на інструментах, танцювати – непросто. Велика подяка вам, діти, і вашим батькам, бо в цьому і їхня велика заслуга. Дай Боже, щоб ви не забували, що ви – з Пулинської громади!

Директор школи мистецтв дякував своїм колегам за працю, ентузіазм, за успішну підготовку учнів до конкурсів і вручив їм подяки.

А в дарунок присутнім у залі вихованці закладу демонстрували свої таланти, радіючи, що можуть це робити вже не онлайн за допомогою Інтернету, а на головній сцені Пулинської громади. Бажаючі могли переглянути виставку картин у фойє закладу культури і переконатися, які наші діти талановиті!

You cannot copy content of this page