Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 20 квітня
icon clock05.07.2021
icon eye34
НОВИНИ

Пулинська податкова інспекція надає широкий спектр послуг

У липні своє професійне свято – День податківця України – відзначають люди, від праці яких значною мірою залежить фінансовий добробут нашої держави.

У листопаді 2020 року відновила свою роботу Пулинська державна податкова інспекція Головного управління Державної податкової служби в Житомирській області.

– Ми надаємо широкий спектр адміністративних послуг, усні консультації, приймаємо звітність, співпрацюємо з органами територіальних громад, –розповіла очільниця Пулинської ДПІ Лариса Медведчук.

Серед найпопулярніших послуг, за якими звертаються у Пулинах до Центру обслуговування платників, – одержання реєстраційного номера облікової картки платника податків або як його у розмовній мові часто громадяни називають “ідентифікаційний код”; довідка про доходи, реєстрація платника єдиного податку; надання витягів платників єдиного податку та інші.

У групі Пулинської податкової інспекції у мережі Фейсбук, яка активно наповнюється актуальною та корисною інформацією, можна одержати відповіді на найпоширеніші запитання, дізнатися про послуги податкової служби і зміни до законодавства, пригадати про терміни сплати податків і подання звітності. Сучасні інформаційні технології забезпечують дистанційне спілкування з податковою, значно спрощують та скорочують отримання адміністративних послуг, довідок, подачу звітності. Для цього необхідно скористатися електронним кабінетом платника. Але для багатьох людей особисте спілкування з фахівцями більш до вподоби. Такі зустрічі під час карантинних обмежень працівниці ДПІ проводили за попереднім записом.

Жителі району в розмовах з нами багаторазово ділилися, що задоволені відновленням роботи податкової інспекції в Пулинах. Вони знову можуть на місці отримати необхідну інформацію та послуги. Бо відсутність у районі податкової служби створювала багато незручностей.

Тож нехай нелегка праця податківців приносить їм задоволення та служить на користь суспільству!

You cannot copy content of this page