icon clock03.11.2021
icon eye49
НОВИНИ

Пошкоджений люк замінили на новий

Нещодавно до журналістів pulyny.news звернулася жителька Пулин з проханням допомогти у вирішенні питання щодо заміни пошкодженого люка. Небезпечний люк знаходився на тротуарі по вул. Шевченка навпроти двоповерхового червоного будинку. Відразу навіть важко було помітити, що кришка пошкоджена, адже опале листя замаскувало діру, у яку можна ненароком ускочити.

– Цим шляхом часто ходжу до магазину, зі школи повертаються діти, що можуть травмуватися через розтрощений люк. Не розумію, кому він заважав, хоч він і не металевий, але поламатися сам не міг. Хтось приклав чималих зусиль, щоб його пошкодити, – говорить небайдужа пулинка.

З цим питанням наша журналістка звернулася до начальника відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, земельних відносин та інвестиційної діяльності селищної ради Івана Кайданюка. Іван Володимирович відреагував на наше звернення і повідомив про пошкоджений люк очільника «Пулинського водоканалу» Володимира Пашкова.

Через тиждень пошкоджену кришку замінили на нову. Пластикові шматки старого люка працівники «Пулинського водоканалу» залишили поряд. Минуло кілька днів, а сміття, що залишилося після демонтажу люка, ніхто не вивіз. Мабуть, його залишили на «добру» згадку.

You cannot copy content of this page