icon clock02.06.2022
icon eye67
НОВИНИ

Перший шкільний випуск: у Мартинівці четвертокласники прощалися з початковою школою

1 червня у Мартинівській школі відбулося свято для четвертокласників, які прощалися з початковою школою.

Чотири роки навчання «нушенят» Мартинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів пролетіли наче один день. Першого червня діти отримали дипломи випускників та свідоцтва досягнень про здобуття початкової освіти.

– Тепер ви не тільки майбутнє нашої школи, а й нашої країни, тому й надалі маєте добре вчитися, радувати своїх батьків і не зупинятися на досягнутому, – зазначила під час вітального виступу очільниця Мартинівсьокї школи Наталія Гавриленко.

Перша вчителька Ірина Терещук

Перша вчителька Ірина Терещук сердечно привітала своїх вихованців та побажала класу бути дружними, веселими, активними – тоді всі знання будуть даватися легко і з користю, а бажання вчитися дозволить забезпечити світле майбутнє.

– Любі мої діти! Наче нещодавно ви прийшли у стіни нашої школи, а тепер – випускники 4 класу, – мовила пані Ірина. – Ці чотири роки промайнули дуже швидко, було все: радість і сльози, посмішки на обличчях, веселощі та сум… Ми пройшли разом через багато чого. Пам’ятайте, що ви для мене залишитесь особливими, найкращими, найріднішими назавжди. Люблю та пишаюся кожним!

You cannot copy content of this page