Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 29 березня
icon clock08.06.2021
icon eye34
НОВИНИ

Патріотичний відеопроєкт набирає обертів

Наближається важлива для нашої країни дата – 30-річчя Незалежності України. З цієї нагоди учні Пулинської ЗОШ І-ІІІ ступенів підготували сюжети про мешканців громади, які є гідними громадянами нашої держави. Відеоролики «Обличчя моєї громади – обличчя моєї України!» про своїх земляків учні знімали із задоволенням. Координаторка проєкту, педагогиня-організаторка Наталія Пашківська розповіла як учні готувалися до своїх перших серйозних інтерв’ю у якості юних журналістів:

– Учнівські колективи самі обирали про кого хочуть знімати патріотичні ролики. Їм цікаво займатися цією справою, адже це не примусово. Старші учні самі знімають і монтують відео, ми лише допомагаємо і підказуємо, як краще зробити. Наша Пулинщина багата на талановитих та цілеспрямованих людей. Нам є ким пишатися, тому ми не припиняємо займатися цією справою. Невдовзі з’являться ще декілька нових роликів про успішних людей, котрих можна назвати обличчями нашої громади, – зазначила Н. Пашківська.

Здобувачі освіти ОЗЗСО Пулинської ЗОШ І-ІІІ ступенів уже підготували декілька відеорозповідей про відомих у громаді людей: Леоніда Фесенка, Сергія Ковнацького, Ольгу Бортнікову, Сергія Лебедя, Надію Сірик, Михайла Шакуру та Михайла Плосковітова.

Наталія Пашківська зазначила, що з пропозицією приєднатися до цього проєкту вона звернулася до старостинських округів, молодіжної ради, педагогів-організаторів, лідерів учнівського самоврядування та спілок, що діють на території нашої громади:

– Хочеться, щоб у ювілейний День Незалежності соцмережі рясніли розповідями про наших земляків. Є люди, що живуть поруч із нами і мають досягнення та заслуги, якими потрібно пишатися, але про них мало хто знає. На жаль, наша школа не може охопити всіх мешканців громади, які є гідними громадянами нашої держави. Тому закликаю доєднатися до цієї справи усіх активістів. Ми вже підготували декілька роликів у різних форматах, щоб показати, як це може виглядати. Головне, робити це з душею, – зазначила координаторка.

Отож якщо ви вирішили доєднатися до проєкту, необхідно зробити відеоролик про обрану людину, тривалістю до 4-5 хв та завантажити його у Фейсбук із хештегом:

#ПулинськатериторіальнагромадаОБЛИЧЧЯМОЄЇГРОМАДИОБЛИЧЧЯМОЄЇУКРАЇНИ

You cannot copy content of this page