icon clock12.04.2022
icon eye39
НОВИНИ

Освітяни передали гуманітарну допомогу мешканцям Ірпеня, які вижили в нелюдських умовах окупації

11 квітня колективи Мартинівської, Кошелівської, Чернявської шкіл і Вацлавпільської гімназії підготували та відправили гуманітарну допомогу мешканцям Ірпеня на Київщині, які вижили в нелюдських умовах окупації рашистами. Про це на сторінці Фейсбук інформує очільниця Мартинівського освітнього закладу Наталія Гавриленко.

Освітяни Пулинської громади зібрали та підготували продукти харчування, домашню випічку, м’ясні вироби, сало, копченості, соління, консервацію, дитяче харчування, іграшки, канцтовари, засоби гігієни, чай, каву, варення, солодощі тощо.

Дорогі ірпінчани! Ваш біль – наш біль. Ми щиро співчуваємо втратам і жахіттям, які ви пережили, – зазначає у дописі Наталія Гавриленко. – Хочемо, щоб ви відчули нашу підтримку і гордість за вас. Ми – разом! Ми – єдині! Ми маємо відновлюватися, щоб дати відсіч орді. Перемога буде за нами!

12 квітня освітяни Кошелівської та Чернявської шкіл передали для захисників три маскувальні сітки, які виготовили на напередодні.

«Слава Україні! Слава освітянам Пулинської громади!», «Дякуємо вам! Які ж ви молодці. Хай вам Господь вертає силу!», «Дай Боже Вам сили, натхнення, здоров’я та миру», «Молодчинки! Нехай та турбота, добро і тепло, яке ви даруєте тим, хто цього потребує, повертається до вас сторицею!» – такими словами підтримали освітян користувачі мережі Інтернет і поставили багато уподабайок.

You cannot copy content of this page