Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 25 квітня
icon clock08.04.2022
icon eye159
НОВИНИ

На Харківщині під час бою загинув 25-річний земляк Ілля Туз

Сумна звістка надійшла у Пулинську громаду – нещадна та неймовірно жорстока війна забрала життя 25-річного земляка, жителя села Бабичівка Ілля Туза. Про це нашому журналісту розповіла староста Валентина Бовсунівська.

– У серцях близьких, рідних і побратимів Ілля навічно залишиться 25-річним Героєм. Адже у свій молодий вік хлопець вже встиг стати мужнім бійцем, захищаючи суверенність та незалежність України на сході нашої держави, – мовить пані Валентина. – Наш земляк півтора року тому підписав контракт і потрапив на військову службу до лав легендарної Житомирської 95-ї десантно-штурмової бригади. Мешкав у Житомирі, часто приїздив до рідних у Бабичівку. Був надзвичайно хорошим хлопцем…

Ілля зі своєю сестрою Альоною

Про смерть брата зі скорботою і болем у серці розповідає сестра загиблого Альона. «Ілля мав кохану дівчину Настю. Планували весілля… Через війну не встигли одружитися та стати справжньою сім’єю, – мовить Альона. – Брат служив у першій роті 13-го окремого батальйону 95-ї бригади. Під час ворожого обстрілу перебував на Харківщині. У понеділок, 4 квітня, по їхнях позиціях гатили з танків. І саме тоді наш Ілля загинув…

У суботу, 9 квітня, тіло загиблого Іллі Туза привезуть до Житомира, щоб попрощатися. Похоронять Героя на місцевому Смолянському військовому кладовищі.

– Висловлюємо щирі співчуття усім рідним і близьким загиблого, – зазначає очільниця Бабичівського старостинського округу Валентина Бовсунівська. – Світла пам’ять Іллі та усім Героям, які пішли у Вічність, захищаючи рідну землю від російського агресора.

Вічна слава героям! Герої не вмирають!

Фото надала сестра загиблого Героя Альона

Ілля не встиг здійснити свою заповітну мрію – одружитися з коханою дівчиною Настею

 

You cannot copy content of this page