Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 19 квітня
icon clock09.03.2021
icon eye63
ЛЮДИ НОВИНИ

На Пулинщині попрощалися з Народним артистом України Сергієм Мельниченком

У селі Слобідка Пулинського району 6 березня відбулося прощання з Народним артистом України Сергієм Мельниченком. Серце артиста зупинилося на 85 році життя 4 березня.

Більше п’ятдесяти років Сергій Григорович присвятив Київському театру оперети. Про нього розповідають як про артиста яскравого комедійного дарування, у творчому доробку якого понад 100 ролей, кіноактора, однією із найяскравіших ролей якого стала роль Цибулі у відомому кіномюзиклі «Сорочинський ярмарок». З театром гастролював у Чехії, Польщі, Німеччині.

Колега Народного артиста Анатолій Підгородецький розповів нам, що у селі Слобідка Пулинського району мешкали батьки дружини Сергія Мельниченка Валентини Антонівни.

– Тож майже пів життя Мельниченко проживав на два місця: Київ – Слобідка, – мовить Анатолій Підгородецький. – У селі його шанували, тут він був почесною людиною.

«Про таких артистів як Сергій Мельниченко говорять, що у них талант від Бога. Не надто щедрий на слова для преси та інтерв’ю, цей неповторний актор переконаний, що краще один раз зіграти, ніж сто разів розповісти. І для шанувальників жанру вже давно стало звично ходити до оперети «на Мельниченка», – йдеться на офіційному сайті театру.

Пам’ять про Сергія Мельниченка завжди житиме в серцях тих, хто його знав.

Кадри з мюзиклу “Сорочинський ярмарок”

You cannot copy content of this page