Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 19 квітня
icon clock23.03.2021
icon eye96
НОВИНИ

Надихають навіть стіни: у Пулинській школі оригінально декорували коридори

Людина може знаходити натхнення і поштовх до дій на кожному кроці свого життя. Навіть стіни можуть підіймати настрій і спонукати до активних дій, до самовдосконалення, перемоги над собою. Такі незвичайні мотиваційні стіни, які привертають увагу і не залишають байдужими, з’явилися в Пулинській школі.

Одна стіна у вестибюлі закладу освіти на першому поверсі говорить, що це територія радості, вдячності, дитинства, щастя та вітає різними мовами.

На іншій, що знаходиться на другому поверсі, зображені активні діти і молодь у русі та вислови, які спонукають наполегливо йти до своєї мети та мрії.

Ідею, за словами директорки школи Зої Лисюк, втілювали в життя асистенти вчителів, вихователі групи продовженого дня та педагогиня-організаторка.

– Нам казали, що сірий колір – сучасний і стильний. Проте на сірих стінах нам чогось не вистачало, – ділиться директорка ОЗЗСО Пулинська ЗОШ І-ІІІ ступенів Зоя Лисюк. – Ми вирішили розвеселити стіни. Ідеї були різні – які зображення і вислови розмістити. Дуже хотілося, щоб вийшло гарно і наш задум привертав увагу та стимулював учасників освітнього процесу до активності, додавав кожному віри в себе. Придбали самоклейку, вирізали і наклеїли слова. Результатом задоволені. Я дуже вдячна всім, хто долучився до цієї справи!

You cannot copy content of this page