Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 28 березня
icon clock05.10.2021
icon eye46
ЛЮДИ НОВИНИ

Митець із Пулин Віталій Правдицький презентував у Києві свої графічні роботи

У м. Київ у галереї «АВС-арт» експонуються роботи пулинця Віталія Правдицького. Він активно бере участь у численних обласних, всеукраїнських художніх виставках, проєктах і фестивалях сучасного мистецтва. На персональній виставці «Від всепоглинаючого чорного до відкритого білого» автор представив свій графічний доробок.

Про творчий задум ніхто краще не розповість, ніж сам автор: «Від пробудження ідеї до втілення, через полюсність чорного (всепоглинаючого) та білого (відкритого) кольорів, осмислюючи природу абстрактних складових ліній і плям, формується асоціативний пласт закодованої інформації, що веде до складної системи часу й надчасу генної пам’яті… Безкінечність абсолютної творчості полягає у відсутності емоційної, почуттєвої чи часово-просторової приналежності. Тоді відбувається маніпуляція питаннями взаємозв’язку мікрокосмосу з макрокосмосом, розкриваючи основну силу думки та провокуючи нас на одночасний тристоронній рух у минувшину, сьогодення і будущину», – говорить про свої роботи Віталій Правдицький.

На своїй сторінці у мережі Фейсбук Віталій Правдицький запрошує на виставку поціновувачів сучасного мистецтва, кому цікава його художня філософія: «Вас очікує: унікальна архітектоніка галереї, чуттєво організований простір і вишукано вибудована експозиція, звісно, що неповторна графіка) та думки, сенси, зміст, слова, лінії, площини, структури…».

Видатні уродженці Пулин: виконавча директорка Інституту демократії ім.Пилипа Орлика Світлана Єременко та художник Віталій Правдицький під час виставки

У галереї «АВС-арт» графіка пулинського митця експонуватиметься до 22 жовтня. Художник також поділився своїми планами на майбутнє. Він уже готує наступну виставку робіт, яка, можливо, відбудеться у Житомирі.

Фото зі сторінки Галереї «АВС-арт» у мережі Фейсбук 

 

You cannot copy content of this page