icon clock25.10.2021
icon eye33
НОВИНИ

Коли відбудуться поминальні Богослужіння на кладовищах у Пулинській громаді

Початок листопада знаменний для християн західного обряду, які в цей час в особливий спосіб вшановують пам’ять померлих. Опісля Дня всіх святих, яке римо-католики відзначають 1 листопада, наступного дня, 2 листопада, вони молитовно згадують рідних, близьких, знайомих, земляків та всіх інших, хто відійшов до Вічності.

Віруючі прибувають на цвинтар, де запалюють свічки, лампадки і ставлять квіти, беруть участь у Святій Літургіії на кладовищі та в храмі. Відвідування кладовища і молитва за померлих – це шана тим, хто близький нашому серцю. А також нагода прибрати могили рідних напередодні зими.

Про те коли і де  на території Пулинської громади пройдуть Богослужіння за душі померлих, на які можуть прибути всі бажаючі незалежно від конфесії, розповів настоятель парафії Святого Йоана Непомуцена отець Руслан Демчук:

– Служби Божі на цвинтарях відбудуться за таким графіком:

6 листопада: Ясна Поляна – 9.00; Кошелівка – 11.00;

7 листопада: Пулини – 10.00, Веснянка – 13.00.

– Сердечно запрошуємо до спільної молитви! – говорить священник. – Адже наші близькі померлі чекають на цю молитву. Крім того, ми протягом всього листопада будемо молитися спільну Службу за померлих («Григоріанку») у нашому костелі в Пулинах. Богослужіння проходять з дотриманням карантинних вимог.

You cannot copy content of this page