icon clock01.10.2021
icon eye43
НОВИНИ

З нагоди професійного свята у Пулинах віншували освітян

1 жовтня, сонячної осінньої днини, до Центру культури і дозвілля на святковий концерт завітали освітяни з усієї Пулинської громади. Саме на яскраву та барвисту пору припадають три прекрасні свята: День позашкільної освіти, День дошкілля і День вчителя. Освітян усіх цих напрямків відзначили під час урочистого заходу.

На святково вбраній сцені цього дня виступали учні та вчителі, розкриваючи свої таланти і даруючи теплоту сердець. Зворушливими були номери від наймолодших учасників свята – вихованців двох пулинських закладів дошкільної освіти «Сонечка» та «Ялинки». Щоб підтримати дошкільнят, працівники садочків виступали разом з ними.

Зі сцени на адресу педагогів лунали щирі та теплі пісні зі словами подяки за вчительську працю. Багато позитивних емоцій глядачі отримали від гумористичних номерів. На свято завітав лікар «Комаровський» (Володимир Кузьменко) і розповів про симптоми невиліковної вчительської «хвороби». Учасники театральної студії «Шанс», учні Пулинської ЗОШ І-ІІІ ст., представили цікаву сценку «Як вчителі робили щеплення», чим насмішили усіх присутніх.

Освітяни приймали сердечні вітання від селищного голови Олександра Гаврилюка, котрий нагородив сумлінних педагогів Почесними грамотами Пулинської селищної ради. Олександр Станіславович виконав ще одну почесну місію – вручив високу нагороду освітянину з 33-річним стажем Івану Паламарчуку. Верховна Рада України відзначила Івана Васильовича дипломом та нагрудним знаком.

Урочисту естафету привітань та нагороджень продовжила начальниця відділу освіти Наталія Опанащук, котра відзначила освітян грамотами, що підкріплені грошовими винагородами. Керівниця побажала працівникам освітянської ниви здоров’я та подякувала за нелегку працю і великі серця, наповнені любов’ю до дітей. Наталія Вікторівна під оплески присутніх вручила нагороди від Міністерства освіти і науки України кращим працівникам Пулинського професійного ліцею.

Учасники свята привітали молодих учителів, котрі цьогоріч поповнили родину освітян Пулинської громади. Не забули згадати і присутніх у залі ветеранів педагогічної ниви, з нагоди свята їм подарували квіти.

Під бурхливі оплески концертні номери представив зразковий хореографічний колектив «Колорит». Святкові виступи для своїх колег цьогоріч підготувала спільна група освітніх закладів: Вацлавпільська гімназія, Сколобівська ЗОШ І-ІІ ст., Пулинська ЗОШ І-ІІІ ст., Мартинівська ЗОШ І-ІІІ ст., Кошелівська ЗОШ І-ІІІ ст., Новозаводська ЗОШ І-ІІІ ст. Усім юним артистам, що взяли участь у святковому концерті, Наталія Опанащук вручила солодкі пакунки, яким діти дуже зраділи.

You cannot copy content of this page