icon clock14.06.2022
icon eye35
НОВИНИ

«Житомиргаз» встановив сучасне обладнання виробництва RGC Production

Упродовж 2022 року газовики продовжують замінувати застаріле газорегулююче обладнання. Наразі вже встановили 20 сучасних шафових газорегуляторних пункти (ШГРП). Обладнання виготовлене з використанням інноваційних європейських технологій та комплектуючих на власних виробничих потужностях RGC Production.

ШГРП призначені для зниження і підтримки тиску газу на заданому рівні, очищують газ та захищають газові прилади споживачів від різких коливань тиску в мережі. Саме тому якість і належна робота такого обладнання мають велике значення для безпечної та безаварійної доставки природного газу споживачам.

Спеціалісти регіональної газової компанії давно відмовилися від радянських та російських технологій в газорозподілі та тримають курс на євроінтеграцію. Завдяки використанню сучасного газорозподільного обладнання виробництва заводу RGC Production та співпраці з провідними європейськими партнерами «Житомиргаз» успішно оновлює газові мережі на території ліцензійної діяльності навіть під час війни.

Початок повномасштабної війни в Україні підтвердив правильність стратегії РГК на розвиток виробництва власного газового обладнання з використанням провідних європейських технологій. Партнерські відносини з іноземними виробниками, власні логістичні маршрути і хаби дали можливість швидко відновлювати газопостачання, проводити ремонти та модернізацію мереж і газового обладнання в умовах воєнного часу.

Працюємо разом для підтримки економіки Житомирщини та перемоги над ворогом!

You cannot copy content of this page