icon clock04.04.2022
icon eye93
НОВИНИ

Добрий знак: у вихідні до Слобідки прилетіли близько сотні лелек!

Із теплих країв до своїх гнізд на Пулинщину прилетіли лелеки. Так, 2 квітня попри холоднечу у селі Слобідка з’явилися десятки бузьків, які ходили понад людськими городами та полями у пошуках їжі. Місцеві жителі їх фотографували, знімали відео та раділи їхньому поверненню.

Бузьки – це символ України, відданості своїй землі, родинного затишку. І це дає надію, що скоро війна закінчиться нашою перемогою і встановленням справедливого миру.

– Як же ми їх чекали, виглядали та рахували дні, – кажуть місцеві жителі. – Чекали, як добру звістку з далеких мирних часів. Лелеки повернулись, щоб відновити свій дім і привести у світ нових маленьких пташенят. Багато років вони повертаються до нас, у свої гнізда, але ще ніколи ми не були їм так раді, як зараз і стільки багато. Ми нарахували понад 90 бузьків!

Лелеки повернулись додому, в Україну, незважаючи на війну, на незвичні звуки в небі та моторошне здригання землі. Повернулись, щоб принести мир та спокій на нашу землю! Хай буде так! Життя переможе! Завжди!

You cannot copy content of this page