Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 29 березня
icon clock01.06.2021
icon eye46
НОВИНИ

Для дітей організували незабутню екскурсію до художнього музею

1 червня – Міжнародний день захисту дітей. Із цієї нагоди колектив Пулинського районного сектору філії ДУ «Центр пробації» у Житомирській області організував екскурсію до художнього музею «Пулинські барви» для дітей своїх підопічних.

– Дитинство – найпрекрасніша мить життя, це – пора сподівань та здійснення мрій. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов’язок батьків, суспільства та держави. Врешті-решт, саме для цього всі ми живемо та працюємо, – мовить очільниця районного сектору пробації Тетяна Горбатюк. – Тому ми організували для дітей екскурсію до музею, щоб вони змогли поринути у світ мистецтва і побачити картини художників-земляків.

Хлопці та дівчата вперше побували на такій екскурсії. Вони із захопленням дивилися на художні зображення та з цікавістю слухали зберігачку музейного фонду Олену Загацьку. Дитячі обличчя світилися радістю від побаченого та почутого.

На згадку про цю подію учасники екскурсії сфотографувалися. А ще діти отримали солодкі подарунки від колективу пробації і волонтера Артема Берчука.

– Основне завдання дорослих – виховати дітей розумними, порядними, добрими, з щедрою та гармонійною душею, впевненими в собі, – підсумував Артем Берчук. – А ще – прищепити їм любов до рідної Батьківщини, мови та культури. Тому зичу вам багато щирих усмішок, приємних несподіванок, веселих та надійних друзів і добре відпочити влітку!

You cannot copy content of this page