icon clock05.07.2022
icon eye156
НОВИНИ

Герою завжди буде 24 роки: у Чернявці попрощалися з Олегом Грибаном, який загинув на Донеччині

У Пулинській громаді – нова скорботна втрата. Наприкінці червня у зоні бойових дій загинув 24-річний житель села Чернявка Олег Грибан. Прощання з Героєм відбулося у понеділок, 4 липня. Пекучий біль, нестримні сльози і невимовний жаль переповнювали кожного, хто прийшов провести в останню путь вірного сина України, який не замислюючись, пішов боронити рідну землю від російської орди.

– Тіло нашого односельця ми зустрічали навколішки живим коридором із місцевих жителів, встеляючи дорогу квітами, – мовить очільниця Пулино-Гутського старостинського округу Тетяна Костриця. – Олег Грибан був надзвичайно добрим, цілеспрямованим, товариським хлопцем. Усім завжди допомагав. Завзято грав у футбол.

Мав кохану дівчину. Планували весілля на цю весну. Але почалася війна. У середині березні потрапив до війська та став боронити Україну від російських окупантів. На передовій був командиром гранатометного взводу роти вогневої підтримки.

Олег часто дзвонив додому. Казав, що як тільки повернеться з війни, то одразу одружиться. Востаннє голос рідної дитини батьки чули о восьмій годині вечора 29 червня. Через кілька годин тієї ж доби хлопець загинув…

Проводжати Героя до місця вічного спочинку прийшли кілька сотень людей. Рідні та друзі, згадуючи загиблого, розповідають, що це був дуже світлий, щирий та позитивний хлопець, справжній патріот. У скорботний день прощання кожна оселя у Чернявці плакала за хоробрим односельцем, який для усіх став взірцем мужності і незламності.

You cannot copy content of this page