Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 20 квітня
icon clock22.07.2021
icon eye144
НОВИНИ

Відбулися зміни у структурі військової установи Пулинщини

Новий очільник військової установи в Пулинах Євгеній Молочківський

14 липня Пулинський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки (колишній військкомат) реорганізували у 6-тий відділ Житомирського РТЦК та СП.

Також змінився очільник військової установи. Новим начальником призначили 41-річного майора Євгенія Молочківського.

Євгеній Молочківський народився у селі Троянів Житомирського району. У 2002 році закінчив Житомирський військовий інститут імені С. П. Корольова. До 2006 року служив у радіотехнічних військах. Потім вісім років присвятив діяльності, яка пов’язана зі сферою обслуговування. У 2014 р. під час мобілізації потрапив на службу до обласного військового комісаріату. З 2016 р. і до 14 липня 2021 року працював у Романівському РТЦК та СП, був заступником військового комісара і виконував обліково-призовну роботу. З червня 2018 року по березень 2019 р. знаходився у зоні проведення операції об’єднаних сил на Донбасі.

– Ще з дитинства хотів стати військовим, бо мій батько служив у ракетних військах, – розповідає Євгеній Молочківський. – Маю чималий військовий досвід. Тому з честю та гідністю виконуватиму покладені на мене обов’язки.

Із новим призначенням Євгенія Молочківського привітав колишній очільник військової установи Валерій Сидорчук і побажав колезі успіхів та сумлінного служіння державі у справі зміцнення її обороноздатності.

You cannot copy content of this page