icon clock19.04.2022
icon eye52
НОВИНИ

Благодійний футбольний турнір: понад 10 команд з області забивали м’ячі у ворота на підтримку Збройних Сил України

17 квітня у Пулинах за ініціативи гравців місцевої футбольної команди «Пулини» та за підтримки Пулинського селищного голови Олександра Гаврилюка відбувся відкритий благодійний турнір з міні-футболу, спрямований на підтримку Збройних Сил України.

У турнірі взяли участь 12 команд: ФК «Пулини», «Пулини-2» (ДЮСШ), «Полісся» (с. Івановичі), «Дружба (с. Чернявка), «Абсолют» (м. Житомир), «Оріон» (смт Нова Борова), ФК «Хорошів» (смт Хорошів), «Юність» (с. Курне), «Арсенал» (с. Старий Майдан), «Автомобіліст» (с. Стрибіж), «Фанат» (Пулини), «Звягель АТО» (м. Новоград-Волинський).

Перед початком змагань до присутніх із вітальним словом звернулися Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк і заступник військового комісара, майор Вадим Храпійчук. Окрім побажань перемоги найсильнішому, подякували кожному, хто вирішив допомогти нашим військовим і став частиною Благодійного турніру.

Команди зійшлися у поєдинках на трьох локаціях:

– «Арсенал», «Автомобіліст», «Фанат», «Звягель АТО» грали на полі зі штучним покриттям у с. Стрибіж. За результатами ігор у пів фінал вийшла команда із Новоград-Волинського;

– на центральному стадіоні «Колос» (смт Пулини) випробовували фортуну ФК «Пулини», «Полісся», «Дружба» та «Юність». Першість серед цих команд здобули футболісти з Пулин.

– на стадіоні ОЗЗСО Пулинська ЗОШ I-III ступенів зіграли команди «Пулини-2», «Абсолют», «Оріон» і «Хорошів». Перемога дісталася футбольній команді з Нової Борової.

У фіналі зійшлися три команди: ФК «Пулини», «Звягель АТО» та «Оріон».

У ході надзвичайно динамічної та напруженої гри, демонструючи козацький характер і прометеївську стійкість, команда «Звягель АТО» здобула першість у команди «Оріон» з основним рахунком 2:2, по пенальті 1:2. Загальний рахунок цієї гри 4:3 на користь команди з м. Новоград-Волинський.

ФК «Пулини» з рахунком 4:0 виграли у команди «Оріон» і програли 0:1 футбольній команді «Звягель АТО».

У підсумку місця розприділилися наступним чином. Перше почесне місце здобула команда «Звягель АТО» (м. Новоград-Волинський). Срібло дісталося ФК «Пулини». Бронзу отримала ФК «Оріон» (смт Нова Борова).

Переможців нагородили кубками та медалями. Андрія Синяка (ФК «Оріон») визнали кращим гравцем, Юрія Бучинського (ФК «Звягель АТО») – кращим воротарем.

У «Благодійну скриньку» було зібрано 13 500 гривень, за які будуть придбані необхідні товари для військових ЗСУ.

– Футболісти та  уся велика Пулинська спортивна родина продемонструвала свою підтримку і солідарність з нашими військовими, – зазначив Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк. – Навіть погана погода і внутрішній неспокій не стали на заваді матчам, метою яких був збір коштів для наших Захисників!

Пулинська селищна рада висловлює щиру вдячність кожному гравцеві та вболівальнику, усім, хто долучився до такої ініціативи та вкотре довів і собі, і усьому світові, що українці – єдині і у своїх помислах, і у своїх вчинках. Віримо, що зовсім скоро будемо організовувати футбольні матчі на честь нашої перемоги у цій кривавій війні. Богатирського здоров’я, безкінечного терпіння та надійної підтримки кожному з вас. Миру і перемоги усім нам!

Слава Україні! Слава її Захисникам та Захисницям! Слава незламному українському народові!

Підготувала Наталія Петренко

You cannot copy content of this page