Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 29 березня

У Пулинському громадському центрі провели казкове свято

Казкові принцеси, феєчки, милі їжачки та потішні пірати, герої мультфільмів і казок зібралися у Пулинському громадському центрі на Новорічне свято для дітей.

Захід цей був особливим і викликав феєрверк позитивних емоцій у дітлахів і їхніх батьків. Адже під час святкового вечора була і цікава вистава у виконанні юних артистів, волонтерів Центру, і хороводи, конкурси та рухливі естафети, солодкі частування для малечі. Хлопчики та дівчатка малювали листівки-подяки для Святого Миколая та писали прохання для Дідуся Мороза. Допомагала їм у цьому Яна Вознюк.

Мами донечок радо взяли участь у майстер класі із зачісок від Інни Радзівелюк. За короткий час дівчатка перетворилися у принцес і одразу поспішали на фотосесію від фотографа Ані Оніщук. Чудові кадри усміхнених та радісних учасників свята доповнила неймовірно красива фотозона.

Очільниця Пулинського громадського центру та організатор Новорічного свята Надія Сірик привітала присутніх з прийдешніми Новим роком і Різдвом Христовим. Вона розповіла, що цей вечір є благодійним. За кошти, які бажаючі в міру можливостей покладуть до скриньки, будуть придбані подарунки для маленьких пацієнтів дитячого відділення, які під час новорічного свята будуть перебувати в лікарні. Щоб подарувати їм радість.

Бути активними, допомагати іншим, дарувати добро – це нормально, а ще – дуже приємно, особливо в такий гарний святковий час.

You cannot copy content of this page