Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 28 березня

Як пулинські спортсмени випадково зустрілися на «Забігу у вишиванках»

Любов Титяневич долає дистанцію 21 кілометр з усмішкою

На честь Дня Незалежності України у Києві 24 серпня відбувся «Забіг у вишиванках». Участь у змаганнях взяла пулинка Любов Титяневич, яка виборола третє місце. Долаючи 21-кілометрову дистанцію, Любов несподівано зустрілася із земляком – Андрієм Лісіцьким. Отож світ тісний, навіть у кількатисячному натовпі, що біжить, можна зустріти своїх!

-Я подолала дистанцію 21 кілометр за 1 годину 42 хвилини та 7 секунд. Посіла третє місце, – розповідає Любов Титяневич. – На 3-му кілометрі мене наздогнав Андрій Лісіцький. Це була неочікувана, але радісна зустріч. Приємно зустріти земляка та ще й однодумця!!! Так ми в розмові разом добігли 5 кілометрів. Після фінішу зробили пам’ятне фото.

Андрій Лісіцький – учасник “Забігу у вишиванках”

-З Любою ми зустрілися випадково. Я на другому кілометрі побачив попереду себе знайомий силует і наздогнав землячку, – каже Андрій Лісіцький. – Забіг на 5 кілометрів був у мене першим. Бо біг для мене – це не основний вид спорту, – розповідає кандидат у майстри спорту з рукопашного бою Андрій Лісіцький. – Я займаюся боксом, штангою, важкою атлетикою. Вирішив пробігти цей марафон, щоб краще підготуватися до челенджу, в якому буду брати участь 26 вересня. Там потрібно буде пройти різні випробування, в тому числі бігти та віджиматися.

У змаганнях «Забіг у вишиванках» було багато аматорів – представників різних організацій, підприємств, спортивних клубів, політичних партій. Усіх їх єднала урочиста атмосфера Дня народження України і любов до спорту.

You cannot copy content of this page