Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 18 квітня
icon clock25.09.2020
icon eye42
НОВИНИ

Через коронавірус у районі не працює школа, дитячий садок і кафе

У Пулинській школі призупинили навчання до 2 жовтня

На Пулинщині зростає кількість випадків коронавірусу. Тому 24 вересня у райдержадміністрації відбулося позачергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Учасники прийняли рекомендаційні рішення про закриття на карантин Пулинської школи та відтермінувати проведення дитячого футбольного фестивалю, запланованого на території Курненської громади.

– Станом на 25 вересня у районі виявили 79 випадків коронавірусу, – мовить заступниця голови Пулинської райдержадміністрації Людмила Метельська. – На лікуванні перебуває 23 жителі району, з яких четверо знаходиться в лікарні у Житомирі. Крім того, через коронавірус призупинили роботу дитячий садок у селі Соколів (вірусну недугу виявили у помічника вихователя) та кафе у Пулинах (в одного з працівників підтвердився коронавірус). На позачерговому засіданні районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняли рішення рекомендувати перейти на дистанційне навчання Пулинській школі, адже тут Covid-19 виявили у двох працівників освітнього закладу.

Директорка Пулинської школи Зоя Лисюк розповіла, що коронавірус виявили у виховательки групи продовженого дня та у вчительки англійської мови серед початкових класів.

– Дуже прикро, що так сталося і ми змушені призупинити заняття у школі для усіх учнів, – каже Зоя Лисюк. – Для школярів почалося дистанційне навчання. У приміщеннях школи провели дезінфекцію.

Очільниця відділу освіти Пулинської селищної ради Наталія Опанащук повідомила, що виконавчий комітет прийняв рішення призупинити навчання у школі до 2 жовтня.

 Чи відбувся дитячий футбольний фестиваль?

– Так, сьогодні, 25 вересня була на урочистому відкритті дитячого футбольного фестивалю, – зазначає очільниця Стрибізького старостинського округу Тетяна Ільчук. – До Стрибіжа приїхали діти з сусідніх районів – Баранівського та Ємільчинського.

 

 

You cannot copy content of this page