Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 19 квітня
icon clock04.09.2020
icon eye114
ЛЮДИ НОВИНИ

Підприємець Олександр Бриков у Пулинах будує маленьку Європу

У першу неділю вересня відзначається День підприємця. Ці люди мають вміння задіяти менеджерський талант та ефективно працювати в умовах ринку. Саме таким є 39-річний бізнесмен із Пулин Олександр Бриков. Він будує найсучасніші магазини та офіси, перетворюючи рідне містечко на маленьку Європу. Про шлях до успіху чоловік розповів нашому журналісту.

– Народився і виріс у Пулинах, – мовить Олександр Бриков. – Після закінчення школи вперше поїхав на заробітки за кордон. Працював на будівництві три роки. Було важко. Повернувся до рідного містечка. І почав робити перші спроби у бізнесі. Спочатку займався торгівлею овочами, фруктами, продуктами харчування тощо. Був період, коли купував комбайни і надавав послуги з молотьби під час жнивної кампанії. Згодом почав вести справи на авторинку – перепродавав вживані машини.

У 2015 році Олександр збудував у центрі Пулин цілий комплекс сучасних крамниць та офісних приміщень, які візуально вирізняються серед інших споруд селища.

Місцеві жителі і мешканці з різних громад Пулинщини та інших районів у захваті від побаченого. Ще більше перехоплює подих у гостей Пулин взимку, коли на приміщеннях з’являються кольорові миготливі вогники і центр містечка перетворюється на новорічну казку.

– Часто їжджу до країн Європейського Союзу, – каже підприємець. – Мені подобається як усе виглядає, особливо у Польщі. Крамниці збудовані дуже стильно та гармонійно. Беру за приклад побачене там, і щось схоже намагаюся відтворити у Пулинах. Хочеться, щоб рідне містечко ставало кращим і привабливішим. У планах збудувати в селищі великий маркет, хороший спортзал і крутий ресторан. Було б добре ще звести готель. На усе потрібно багато коштів. Вірю, що незабаром мені вдасться реалізувати задумане і наші Пулини за рівнем комфорту стануть європейським містечком.

Олександр Бриков будує у Пулинах сучасні магазини та офіси, перетворюючи рідне містечко на маленьку Європу

You cannot copy content of this page