Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 20 квітня
icon clock19.02.2021
icon eye57
Uncategorized НОВИНИ

Минулої ночі загинув 17-річний житель Пулинщини

В одному з населених пунктів Пулинської громади сталася надзвичайна подія – загинув 17-річний юнак. Повідомлення про смерть хлопця за місцем його проживання до поліції надійшло від медиків о 5 годині ранку 19 лютого.

Працівники поліції встановили, що напередодні вдень хлопець повідомив тітку, що піде до друзів і до вечора повернеться. Однак цього не сталося. Вночі разом зі своїм товаришем він повертався додому через засніжене поле і йому стало погано. Друг зміг дістатися до села і повідомити про те, що трапилось. Не гаючи часу, опікуни кинулися рятувати племінника. Хлопця знайшли серед заметів із сильним обмороженням. Рідні привезли юнака додому і викликали «швидку», однак він помер до приїзду лікарів.

Начальник відділення поліції № 4 Микола Заречний повідомив редакції: «Наразі цю подію перевіряють на ознаки кримінального правопорушення. Причину смерті встановлюють судово-медичні експерти».

Також М. Заречний закликає громадян повсякчас контролювати місцезнаходження неповнолітніх, дбати про постійний зв’язок із дітьми та підлітками. У разі виникнення незрозумілих і тривожних ситуацій, не зволікаючи, набирати «102».

You cannot copy content of this page