Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 19 квітня
icon clock13.10.2020
icon eye54
ЛЮДИ НОВИНИ

Десантник із Улашанівки Валентин Федоренко завжди готовий до виконання бойових завдань

14 жовтня відзначають День захисника України. Серед тих, хто відстоює територіальну цілісність країни, є наш земляк-десантник із села Улашанівка Валентин Федоренко. Він із 1999 року служить у Житомирській 95-ій десантно-штурмовій бригаді. Чоловік розповів журналісту про військову службу та готовність виконувати бойові завдання.

– Народився і виріс у селі Улашанівка. Стати військовим захотів завдяки своєму хрещеному батькові, який був для мене прикладом і служив у 95-ій бригаді, – мовить 42-річний Валентин Федоренко. – Починав службу на посаді командира відділення зв’язку, згодом був заступником, старшиною польового вузла зв’язку. Нині є командиром взводу.

Валентин Федоренко із 2014 року часто буває на Донбасі, виконуючи бойові завдання.

– Під час війни саме десантники призначені зробити те, що не можна виконати іншими силами та засобами, – каже військовий. – Готовий завжди до виконання бойових завдань! Як би не було важко на службі, я постійно відчуваю підтримку дружини Ганни та синів Дмитра і Максима. За мене також дуже хвилюється мама Наталія Миколаївна, яка мешкає в Улашанівці. Вона із нетерпінням чекає мого дзвіночка та приїзду до рідного дому. Дуже вдячний рідним за любов! Користуючись нагодою, хочу привітати своїх колег із Днем захисника України. Бажаю усім міцного здоров’я, життєвих гараздів та родинного благополуччя. Нехай щира любов до України, народна повага і підтримка надають захисникам нашої держави сил у благородній справі служіння Батьківщині, встановлення миру та спокою на рідній землі.

You cannot copy content of this page