Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 28 березня

Табір друзів яскраво завершує літні канікули

30 серпня у Пулинах майже 120 хлопчиків і дівчаток беруть участь у насиченій програмі Табору друзів (Friends Camp). Це яскраве та радісне закінчення літніх канікул перед початком нового навчального року.

Від самісінького ранку біля Дому молитви Євангельських християн-баптистів гамірно та весело. Дітлахи поділені на 5 команд, кожна з яких зайнята певним видом діяльності чи змагається в естафеті.

Про мету і особливості табору розповів Сергій Яковенко:

Сергій Яковенко розповідає про табір Friends Camp

– Табір друзів має на меті подарувати діткам гарний відпочинок, згуртувати їх, щоб вони були дружними, допомагали один одному в команді, спілкувалися наживо, а не лише в соцмережах, – каже Сергій. – Учасники табору беруть участь в естафетах, виконують поробки, граються, бавляться на батуті. Сьогодні буде біблійна година, де діти дізнаються яким другом є Ісус Христос. В обідній час підкріпляться приготованими нашим поваром стравами. А о 18 годині матимемо заключне слово та розіграш призів для найактивніших учасників. У лотереї будуть розіграні: 1 місце – велосипед, 2 – скейт, 3 – туристичний килимок. Також дітки отримають подарунки, в тому числі яскраву дитячу Біблію у вигляді коміксів.

Дітлахи кумедно стрибають навипередки в мішках, пишуть прив’язаними до лоба пензликами імена своїх ліпших друзів, старанно роблять милі браслетики, брошки та інші прикраси, намагаються поцілити з лука.

You cannot copy content of this page