Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 29 березня
icon clock03.04.2020
icon eye98
ВІДЕО НОВИНИ

Пулинські школярі під час карантину записали відеозвернення

Пулинські десятикласники разом з Вікторією Іщенко вирішили під час карантину поєднати корисне та цікаве. Вони записали відеозвернення з порадами як пережити карантин і вберегтися від коронавірусу.

-Я класний керівник 10 класу. Дуже часто вигадую з учнями щось цікаве, незвичне, творче, – ділиться Вікторія Іщенко. Вона разом зі старшокласниками організувала шкільний театр та взимку підготувала виставу «Ніч перед Різдвом». – У нас з ними зв’язок 24/7 у Телеграмі. І мова йде не лише про завдання для дистанційного навчання. Намагаюся підтримати хлопців і дівчат. Вони мені розповідають як проходить їх день, жаліються, що нудно і сумно вдома. Мої десятикласники вже дорослі і я відчуваю як і на них впливають сьогоднішні новини.

І от під час однієї з таких переписок, коли мені жалілися, що немає чим зайнятися вдома, я запропонувала зняти відео. Скажімо, так і себе розважити якимось ділом і, можливо, до людей достукатися. Нас обурює той факт, як люди не дотримуються карантину і наражають всіх на небезпеку. Ми домовилися в якому форматі зніматимемо. Я швиденько накидала текст для ролику (все якось вийшло на одному диханні) і розіслала кожному слова. А діти вже самостійно знімали вдома і надсилали мені результат. Монтувати мені допомагала теж моя учениця. Трохи доводилося перезнімати, трохи не на всіх шматочках чіткий і звук. Але суть була не в цьому. Кожен дуже старався, щоб донести важливу інформацію. У нас вийшло відеозвернення до кожного українця.

Давайте будемо дотримуватися цих правил, щоб жити щасливо, довго і не хворіти! – закликає Вікторія Іщенко разом з пулинськими десятикласниками.

 

You cannot copy content of this page