Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 29 березня
icon clock16.09.2020
icon eye51
НОВИНИ

У Пулинську школу привезли новенькі меблі

16 вересня, коли вже уроки в Пулинській школі добігали кінця, біля шкільного подвір’я зупинилася вантажівка. Одразу біля неї стало людно. Разом з учнями біля автомобіля були начальниця відділу освіти Пулинської селищної ради Наталія Опанащук і директорка школи Зоя Лисюк.

-Сьогодні в Пулинську школу привезли новенькі сучасні меблі, – розповіла нам очільниця відділу освіти Пулинської селищної ради Наталія Опанащук. – Меблі придбали за державні кошти та місцевого бюджету. Тендер був на 533 тисячі гривень. Держава дала 140 тисяч гривень, решта – це кошти з бюджету Пулинської селищної ради. Держава виділила фінансування на меблі для 100 першокласників, а в нас цього року до першого класу пішло 140 діток. Тож з місцевого бюджету виділили кошти для решти діток, аби всі були в рівних умовах.

Меблі привезли в розібраному вигляді, і все одно всі речі не вмістилися – решту привезе ще один автомобіль. Хлопці зі старших класів дружно і швидко переносили і перевозили вантаж до приміщення. Тож у відбудованій Пулинській школі незабаром будуть нові стільчики, парти, вчительські та демонстраційні столи для кабінетів фізики та хімії, комп’ютерні і СТЕМ-столи. В тому числі 140 парт для першачків, 150 парт – для старшокласників, 30 парт з мольбертами – у клас образотворчого мистецтва.

-Меблі складатимемо своїми силами – є в нас працівники, але будемо вдячні і за допомогу батькам та старшокласникам. Разом спільними зусиллями зробимо це швидше, –  зазначила Наталія Опанащук.

-Я дуже рада, що меблі сьогодні привезли, ми дуже чекали на цю машину! – поділилася директорка ОЗЗСО Пулинська ЗОШ І-ІІІ ступенів Зоя Лисюк. – Батьки мене постійно запитували коли вже будуть меблі. Тепер, як тільки ми складемо меблі, учні зможуть повернутися на навчання до своїх класних кімнат у відбудованій школі!

You cannot copy content of this page