Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 29 березня
icon clock19.08.2020
icon eye30
НОВИНИ

У Пулинах відновив роботу пункт безкоштовного  одягу

Нещодавно в Пулинах відновив свою роботу пункт одягу. Він став частиною благодійного проєкту “Допоможемо вижити” релігійної громади Християнської церкви “Ранкова зірка”, пастором якої в Пулинах є Артем Берчук.

Ті, хто потребує, може підібрати собі чи своїм дітям одяг і взуття. Якщо ж хтось проводить ревізію своїх шаф і замислюється куди подіти цілі, але вже непотрібні речі, можуть привезти їх до пункту, що знаходиться біля районної лікарні в Пулинах.

-Наш пункт працює щосуботи з 11 до 13 години, – розповідає Олена Берчук. – У наявності є не лише жіночий, чоловічий та дитячий одяг та взуття, а також дитячі колясочки, манеж та інші речі. Їх можна взяти і користуватися ними безкоштовно. Кілька місяців під час суворих карантинних обмежень ми не працювали. Відчинялися лише щоб прийняти те, що привозили люди.

Іноді працівники лікарні приходять до нас, щоб узяти одяг для пацієнтів лікувального закладу – буває, що до лікарні потрапляють бідові люди. Вдячні керівнику Пулинської районної лікарні Павлу Гуменюку, що надав нам це приміщення. Тут на стелажах можна все зручно розкласти і розвісити. Раді будемо допомогти тим, хто цього потребує, – каже Олена Берчук.

You cannot copy content of this page