Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 25 квітня
icon clock18.01.2021
icon eye28
НОВИНИ

Смертельний вогонь: в Улашанівці під час пожежі загинула жінка

У неділю, 17 січня, обідньої пори до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу дерев’яного житлового будинку в селі Улашанівка. Дим, що виходив з вікон, помітив сусід, який одразу і викликав рятувальників. Про це нашому журналісту розповів головний інспектор Пулинського районного сектору Управління ДСНС України в Житомирській області Роман Загурський.

– Сусід негайно кинувся на допомогу, однак двері оселі були закриті зсередини. Він вибив вікно, внаслідок чого доступ кисню сприяв збільшенню площі пожежі, – мовить Роман Загурський. – Крім того, в будинку знаходилися два газові балони, один із яких вже вибухнув, а в іншого вигорів вентиль, будь-якої миті міг статися ще один вибух.

Прибулі рятувальники встановили, що перекриття оселі прогоріли і впали всередину будинку. Також полум’я поширилося на покрівлю впритул прибудованої господарчої споруди, де зберігалися дерев’яні дошки та сіно.

На допомогу викликали ще один пожежний автомобіль. Бійці ДСНС приступили до одночасного гасіння будинку та покрівлі сараю. Під час ліквідації пожежі стало відомо, що в оселі може перебувати власниця оселі. Під час розбору конструкцій в кімнаті на підлозі пожежники виявили тіло жінки, 1952 року народження.

Пожежу ліквідували о 17 годині. Попередня причина займання – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Обставини події продовжують встановлювати фахівці.

You cannot copy content of this page