Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 18 квітня
icon clock08.12.2020
icon eye29
НОВИНИ

Раніше судимі хлопці взяли сокиру і вирушили скоювати новий злочин

Нещодавно у Червоноармійському районному суді завершився розгляд справи щодо кримінального провадження, в якому фігурують двоє мешканців із сусіднього Новоград-Волинського району. Юнаки, 2000 р.н., раніше судимі, у травні цього року наважилися на новий злочин, який спланували скоїти у селі Ходорівка. Для реалізації задуманого взяли з собою сокиру. Подробиці нашому журналісту розповів прокурор Новоград-Волинської місцевої прокуратури Сергій Бенедисюк.

– Третього травня 2020 року двоє раніше судимих жителів Новоград-Волинського району, які працювали на пилорамі у Ходорівці, домовилися вчинити крадіжку майна, – розповідає Сергій Бенедисюк. – Тому проникли до кабінету власника пилорами і за допомогою сокири пошкодили внутрішній замок сейфу, відчинили його та забрали те, що там знаходилося, а саме: дриль-шуруповерт, пружинно-поршневий пістолет і відеореєстратор. Загальна вартість збитків становить 2908 грн 07 коп.

У судовому засіданні обвинувачені свою вину визнали повністю. Вирок для хлопців: 5 років і 6 місяців позбавлення волі – для одного учасника крадіжки і 3 роки позбавлення волі – для другого.

 

You cannot copy content of this page