Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 25 квітня
icon clock22.02.2021
icon eye45
НОВИНИ

Пекельний вихідний: у неділю сталося дві пожежі

21 лютого у жителів смт Пулини загорілася господарська будівля, що знаходиться в одному приміщенні з житловим будинком. Повідомлення про це надійшло до пожежної частини о 6 годині ранку. Щоб врятувати житло, пожежу виїхав гасити весь особовий склад рятувальників. Залучили додаткову одиницю техніки. Дві пожежні машини забезпечували безперебійну подачу води. Повністю загасити пожежу вдалося о 10:20. Про це нам розповів начальник Пулинського районного сектору Управління ДСНС України в Житомирській області Анатолій Павленко.

Пожежа завдала чималих збитків. Вогонь знищив 36 сонячних панелей, дах та перекриття господарської будівлі на площі 150 м. кв. Попри всі старання вогнеборців, загоряння перекинулося на житловий будинок. У помешканні згорів дах та перекриття на площі 50 м. кв.

Попередньо визначено, що причиною загоряння стало порушення правил облаштування і експлуатації тепловиробляючих агрегатів (твердопаливного котла).

Цього ж дня також виникла пожежа у с. В’юнки. Повідомлення про задимлення житлового будинку надійшло на лінію «101» о 16:38. «Коли рятувальники прибули на місце події, виявили сильне задимлення без послідуючого горіння. Його було ліквідовано о 17:35. Ця пожежа забрала життя власника будинку, 1975 р. н., та його співмешканки, 1972 р. н.», – повідомив Анатолій Павленко.

Пожежники з’ясували, що від необережного поводження з вогнем загорівся диван. Наразі встановлюють остаточну причину надзвичайної події, що забрала життя двох людей.

Анатолій Павленко вкотре звертається до усіх жителів Пулинщини: «Закликаємо громадян дотримуватися правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення, твердопаливних котлів, електронагрівальних приладів. Ніколи не паліть цигарки у будинку, а тим більше – у ліжку. Навіть одна маленька іскорка від тліючого недопалку може призвести до непоправної трагедії».

You cannot copy content of this page