Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 29 березня
icon clock21.10.2020
icon eye38
НОВИНИ

Завершальні справи, фото на згадку, вітання та слова вдячності: депутати Пулинської районної ради закінчують свою каденцію

21 жовтня відбулася 29 сесія районної ради 7 скликання. Це історична подія, адже провели, можливо, останню сесію Пулинської районної ради. Опісля місцевих виборів працюватиме вже Житомирська районна рада. Ймовірно, депутати Пулинщини ще зберуться один раз на коротку сесію для вирішення нагальних питань. Про це зазначив голова районної ради Анатолій Липко. Тож максимум справ депутати намагалися вирішити саме 21 жовтня.

Під час сесії обранці прийняли рішення передати у комунальну власність Пулинської селищної ради Центр первинної медико-санітарної допомоги та Центральну районну лікарню, майно та чотириповерхову адмінбудівлю Пулинської районної ради.

Голова Пулинської районної ради Анатолій Липко подякував колегам за роботу і поділився, що нікуди не балотувався під час нинішніх виборів.

-Дозвольте мені подякувати всім депутатам цього сликання і побажати усім здоров’я, успіхів, достатку, – сказав Анатолій Липко. – Рішення, які приймав депутатський корпус, були виважені. Наша каденція закінчиться з першою сесією Житомирської районної ради. Успіху вам! І не тримайте зла, якщо щось було не так. Вибори закінчаться, люди визначаться  і заспокояться, нові обранці толерантно працюватимуть на благо громади.

Депутат Житомирської обласної ради Тарас Собко побажав присутнім здоров’я, любові до рідного краю та дав поради як вберегтися від коронавірусу.

На завершення депутати зробили світлину на згадку. І хоч жартували та з оптимізмом дивляться в майбутнє, все ж висловлювали жаль, що ані Пулинського району, ані Пулинської районної ради вже невдовзі не буде. Проте в житті різне може статися. І хтозна, можливо, наш ліквідований район знову колись відродиться, як це уже було в ХХ столітті…

 

 

 

 

 

 

 

You cannot copy content of this page