Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 25 квітня
icon clock27.05.2020
icon eye428
НОВИНИ

Вакансії травня: яких працівників шукають у Пулинському районі

Pulyny.news дізнавалися якою є ситуація на ринку праці в Пулинському районі у травні цього року. Проглянувши близько десятка сайтів з пошуку роботи, зокрема найпопулярніші OLX, work.ua, rabota.ua та інші, ми помітили, що в деяких узагалі відсутні згадки про населений пункт Пулини. Лише на ua.jooble.org знайшли кілька пропозицій роботи на території нашого району.

Бухгалтер

Робота в Пулинах. Зарплата 5200 грн.

Опис вакансії: уміння забезпечувати контроль і відображення на рахунках бухгалтерського обліку всіх господарських операцій, надання оперативної інформації, складання і подання бухгалтерської звітності; здійснювати економічний аналіз господарської діяльності; організовувати і проводити інвентаризацію майна.

Режим роботи: 5-денний робочий тиждень. Додаткові вміння, знання, навички, вимоги до працівника: вміння працювати з офісною технікою (факс, ксерокс, принтер, сканер). Знання первинної бухгалтерії. Знання спеціалізованих комп’ютерних програм.

 Вантажник

Робота в Пулинах у транспортно-сировинному цеху, завантаження готової продукції та розвантаження сировини. Зарплата 6800 грн.

Режим роботи: 5-денний робочий тиждень. Додаткові вміння, знання, навички, вимоги до працівника: наявність телефону. Наявність попереднього медичного огляду.

Слюсар з аварійно-відбудовних робіт у газовому господарстві

Робота в акціонерному товаристві «Оператор газорозподільної системи «Житомиргаз», смт Пулини. Заробітна плата – 7500 грн.

Необхідно виконувати слюсарні роботи під час ремонту діючих газопроводів. Обслуговувати траси газопроводів і споруд на них. Видаляти конденсат з конденсатозбірників низького тиску. Перевіряти справність газових колодязів, конденсатозбірників і арматури. 5. Усувати витоки газу.

Режим роботи: 5-денний робочий тиждень

Тел.: +380412 42 27 35.

 Виявилося, що у вакансіях вантажника та бухгалтера на сайті ua.jooble.org вказано як контактний номер телефону директорки Пулинської районної філії Житомирського обласного центру зайнятості Олени Мороз.

-Я не знаю, хто додає на цей сайт вакансії Пулинського району, – розповідає Олена Мороз. – Ми не подаємо. Вакансії на сайтах можуть бути застарілими. Нині у зв’язку з карантином ми спостерігаємо зменшення кількості вакансій. Так, у період з січня по квітень 2019 року було 223 вакансії, за цей же період 2020 року – 181.

Якщо торік на одну вакансію в районі претендувало 11 чоловік, то в цьому році – 20 безробітних на одне місце.

Нині працівників шукають:

-Швейна фабрика в Пулинах;

-СТОВ «Полісся» (село Очеретянка);

-СФГ «Маяк» (Старий Майдан);

-«Пулинський лісгосп АПК» (потрібні трактористи, лісничий);

-служба у справах дітей Курненської сільської ради – психолога;

-необхідні в Пулинську райдержадміністрацію бухгалтер, начальник фінансового управління, юристи, архітектор;

-потребує юриста районний військовий комісаріат;

-відділ освіти Пулинської селищної ради – бухгалтера.

У Пулинській районній газеті «Вісті» в рубриці «Робота» в травні роботодавці шукали комбайнера та водія категорій С, Е на зерновоз зі стажем. Довідки за тел.: 098 579 47 31, Ігор.

You cannot copy content of this page