Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 25 квітня
icon clock13.02.2020
icon eye32
НОВИНИ

Школи Пулинщини можуть взяти участь у конкурсі в рамках загальнонаціонального проєкту

Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) у партнерстві з Академією української преси у рамках реалізації загальнонаціонального проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність»  запрошує до участі в проєкті школи з малих міст, селищ та ОТГ Житомирської області (крім обласного центру).
Про це в листі до нашої редакції розповіла регіональна координаторка у м. Житомир проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність» IREX в Україні Інна Палько.

Ціль проєкту – навчити учнів критично сприймати інформацію, протидіяти маніпуляціям, усвідомити цінність високоякісної інформації в контексті шкільної освіти.

У конкурсі можуть брати участь школи з усіх населених пунктів України, окрім обласних центрів. 

Що ви отримаєте, ставши учасником проєкту?
1
Долучитеся до спільноти прогресивних шкіл (наразі їх 400) та однодумців, що налічує вже понад тисячу вчителів.
2
Пройдете безкоштовне навчання з інфомедійної грамотності та методик її викладання на уроках (формат навчання змішаний: онлайн та очні тренінги, сесії, зустрічі).
3
Дістанете можливість збагатити свій професійний досвід новими методиками викладання, а також поділитися своїми напрацюваннями.
4
Отримаєте доступ до електронних навчально-методичних матеріалів з вашого предмету (конспекти уроків, презентації та роздатковий матеріал), розроблені за методикою IREX.
5
Матимете можливість спілкуватися зі своїми колегами і брати участь в інших заходах чи конкурсах, оголошених у рамках проєкту.
6
Зможете не тільки зацікавити учнів вивченням інфомедійної грамотності, а й покращити їхнє ставлення до предмету.

Умови конкурсу, критерії відбору та анкета-заявка: https://l2dua.com/.

Реєстрація триває з 7 до 25 лютого 2020 року.

You cannot copy content of this page