Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 29 березня

Фотомитець Ярослав Болембах у Пулинах презентував свою творчість

У часи гаджетів і постійного поспіху можна пропустити щось надзвичайно красиве та важливе. Знаходити хвилини для самопізнання і єднання з природою, а в них бачити красу, спиняти на світлинах такі неповторні миті – це багаторічне захоплення фотомитця Ярослава Болембаха з Тетірки.

28 лютого в приміщенні художнього музею «Пулинські барви» відбулося відкриття виставки фотомитця Ярослава Болембаха під назвою «Краса навколо». На виставці було представлено майже тридцять фоторобіт автора, серед яких переважають пейзажі. Вони передають красу мальовничої України та Пулинщини.

Народився Ярослав Болембах на Івано-Франківщині, але з 1976 року мешкає на Поліссі, пройшовши шлях від шкільного учителя до начальника відділу освіти, нещодавно очолив профспілку працівників освіти Пулинського району. Більше 40 років він захоплюється фотосправою.

Ярослав Болембах вдячний усім, хто завітав на виставку його фоторобіт

Фотомитця з відкриттям виставки привітало багато людей, які давно знають його і шанують. Серед них – голова райдержадміністрації Інна Кацімон, Курненський сільський голова Леонід Корзун, директор Центру культури та дозвілля Пулинської селищної ради Віктор Саюк, т. в. о. старости Кошелівського старостинського округу Станіслав Климчук, голова громадського об’єднання художників-земляків «Пулинське земляцтво» Леонід Фесенко та інші виступаючі.

Артем Федорович подарував учасникам мистецького заходу хвилини музичного драйву

Радість свята з Ярославом Болембахом ділила його родина – дружина, донька та онучки. У виконанні Вадима Іванова лунали пісні «Росте черешня в мами на городі» та «Люди як кораблі». Драйвову музику на гітарі подарував юний виконавець Артем Федорович.

На завершення автор подякував гостям фотовиставки та зазначив, що представлені роботи передає в дарунок у фонд художнього музею «Пулинські барви».

 

You cannot copy content of this page