Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Вівторок, 23 квітня
icon clock04.05.2020
icon eye44
ЛЮДИ НОВИНИ

Флористка Катерина Ясененко: «Карантин – це гарний час зайнятися своїм здоров’ям і красою»

Катерина Ясененко, переїхавши з Києва жити до села Соколів, відчула в собі особливе покликання – дарувати людям красу. Працюючи раніше на кіностудії і в готельному бізнесі, дівчина неочікувано для себе захопилася створенням композицій з сухоцвітів і живих квітів. Нині творчі роботи флористки стають окрасою помешкань жителів району та інших куточків України, дарують гарні емоції з нагоди різноманітних свят. Сама дівчина випромінює позитив і любов до життя, до справи, якою займається із задоволенням. Про це ми писали в матеріалі «Дивовижні квіти флористки Катерини Ясененко».

Класики стверджують, що краса врятує світ. Водночас найбільшою цінністю люди називають здоров’я. Ми поцікавилися в Катерини Ясененко що для неї означають краса та здоров’я, як нині про них важливо дбати в умовах карантину.

-Для мене бути здоровою – це найцінніше що може бути у людини! – каже Катерина Ясененко. – Здоров’я і краса безпосередньо залежать одне від одного. Якщо людина здорова, то зрозуміло, що і виглядає вона гарно, має чисту шкіру, здоровий колір обличчя, волосся і так далі. Звісно, краса та здоров’я багато в чому залежать від догляду за собою, їжею, яку вживаєш, та багатьох інших факторів.

За щоденними справами, прагненням кращого життя, заробітком грошей ми забуваємо про своє здоров’я – основу нашого життя! Бо, як завжди кажуть: «Буде здоров’я – буде все!». І це правда. Повірте, коли немає здоров’я, не потрібні ні ті квартири, ні машини, ні гроші, абсолютно нічого. Просто хочеться бути здоровим, насолоджуватися життям, природою… До речі, переїхавши в село, я стала відчувати себе здоровішою, шкіра інша, хворію не так часто, як у місті.

Зараз дуже важливо залишатися вдома. По-перше, щоб самому не захворіти, по-друге, щоб не заразити інших людей, у яких слабкий імунітет. Ліпше займатися собою – я вважаю, це найкращий час. Наша планета поставила себе і нас на паузу, щоб вона відновила свої ресурси, які людина нещадно щодня травмує. А ми щоб звернули увагу на те, як поводимось з природою, як мало часу приділяємо один одному. Зараз це особливо відчувається, тому що мої батьки далеко, я не можу до них поїхати. Так починаєш цінувати і дякувати Богу що в тебе є батьки!

Карантин – це не відпочинок чи канікули, це час навести лад у своїх думках, вчинках, ставленні до оточуючих, а також зайнятися собою, своїм здоров’ям і красою. Робіть зарядку, пийте більше води, не сваріться, частіше говоріть, що любите один одного. Життя так швидко минає, не губіть його в образах, вічних справах, які не приносять вам задоволення, шкідливих звичках… Будьте здорові, бажаю вам 36.6!

You cannot copy content of this page