Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 19 квітня
icon clock04.03.2020
icon eye46
НОВИНИ

У храми району привезли чудотворні ікони

До двох храмів у смт Пулини і села Ягодинка привезли з Вишгорода Київської області чудотворні ікони Святої гори Афон. Віруючі жителі району протягом трьох днів мали змогу прийти помолитися та попросити здоров’я біля християнських реліквій.

– 2 і 3 березня люди невпинно відвідували наш храм, – мовить отець Сергій Янчук. – Стільки багато вірян приходять до церкви зазвичай на великі християнські свята.

– Як тільки 4 березня о восьмій годині ранку до Ягодинки привезли чудотворні ікони, то до храму почали йти люди і просити здоров’я для себе та своїх рідних, – каже настоятель церкви Успіння Пресвятої Богородиці отець Василь Голуб. – Християнські реліквії зцілюють від багатьох недуг.

– У храмах протягом кількох днів побували плащаниця Пресвятої Богородиці та ікони, які написані, освячені та подаровані Афонськими старцями народу України, – розповідає голова парафіяльної ради храму Святого Пантелеймона Цілителя м. Вишгород Київської області Євген Навара. – Ці ікони мають цілющі властивості: «Всецариця» зцілює від онкохвороб, алкоголізму, наркоманії, цукрового діабету, серцевих і психологічних недуг; «Троєручиця» приносить добробут і стабільність в родину, допомагає при захворюванні рук, ніг, очей, суглобів; «Достойно є» захищає від нещасних випадків, допомагає отримати щасливий шлюб, вдало завершити важкі справи та у навчанні дітей.

You cannot copy content of this page