Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 28 березня
icon clock27.08.2019
icon eye36
НОВИНИ

У районі триває ямковий ремонт доріг

Ігор Перегуда, Валентин Янішевський і Віктор Байда

На території Пулинщини триває ямковий ремонт доріг. Його виконує ПП “Автомагістраль”. Працівники підприємства вже залатали ями у Ялинівці.

– Нашу дорогу, яка пролягає через Ялинівку та з’єднує трасу міжнародного значення «Київ-Чоп» і Пулини, ніколи не ремонтували. Це вперше! – радісно кажуть жінки літнього віку. – Переживаємо, щоб вантажні автомобілі не зруйнували те, що зробили. Почнуть знову їздити і утворяться нові ями.

– У цілому люди задоволені тим, що зробили, – говорить очільник Ялинівського старостинського округу Ігор Перегуда. – Є у мешканців сіл і зауваження. Мовляв, не залатали усі ями, бо ті малесенькі вибоїни уже здаються проблемними.

– Це ж не капітальний ремонт дороги. Найбільша латка не може бути довшою 20 м, – пояснює ще діючий голова Пулинської райдержадміністрації Віктор Байда.

Працівники ПП “Автомагістраль” ремонтують дорогу

Приїжджаємо до Старої Олександрівки. Незважаючи на пекельну спеку, кипить робота на дорозі. Працівники ПП «Автомагістраль» стелять ями асфальтобетоном.

– До кінця тижня плануємо закінчити ямковий ремонт у Старій Олександрівці, – розповідає майстер Валентин Янішевський. – У день кладемо від 30 до 60 тонн асфальтобетону.

Із наступного тижня ямковий ремонт доріг почнеться у селах Кошелівського старостинського округу.

You cannot copy content of this page