Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 28 березня
icon clock25.08.2019
icon eye50
НОВИНИ

У Ягодинці освятили збудовану за рік церкву

25 серпня відбулась омріяна для жителів Ягодинки подія – освячення церкви Успіння Пресвятої Богородиці. Як розповів настоятель храму отець Василь Голуб, звели храм за один рік. Це найкращий подарунок, про який він міг мріяти до свого дня народження.

Урочисте освячення церкви здійснив єпископ Житомирський і Овруцький Паїсій, якого господарі вітали щирими словами і хлібом-сіллю.

Про надзвичайну подію гучно звіщали звуки церковного дзвону.

Мешканці Ягодинки, Пулин та інших населених пунктів району, Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк взяли участь у Службі Божій. Невеличка затишна церква ледь вмістила вірних, які тут з трепетом молилися, раділи гарній події, насолоджувалися співом священників та хору.

Єпископ Паїсій привітав присутніх зі святом, побажав, щоб це святе місце було намоленим прихожанами. Владика вручив Благословенні Грамоти за заслуги перед Помісною Українською Православною церквою та побожним українським народом настоятелю церкви отцю Василю і меценатам будівництва храму – родині Опанащуків. Затим подарунки одержали активні і небайдужі доброчинці, які докладали зусиль для зведення святині в Ягодинці.

You cannot copy content of this page