Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 28 березня
icon clock04.12.2019
icon eye64
НОВИНИ

У Пулинах неповнолітні кидають петарди прямо під ноги перехожим

Прикрий інцидент трапився вчора, 3 грудня, близько 17 год 30 хв біля магазину «Фреш», який знаходиться навпроти Пулинської селищної ради. Один із хлопців років 10-12 кинув петарду під ноги перехожим. Це помітив один із посадовців та попередив про небезпеку чоловіка, що йшов попереду, щоб він зупинився. Через кілька секунд пролунав вибух. Добре, що ніхто не наступив і не сталося найгіршого. Після цього хлопчаки шугнули у темний провулок.

– У таких ситуаціях потрібно негайно телефонувати до поліції, – мовить начальник Пулинського відділення поліції Віктор Лисюк. – Кидання петард у бік перехожих кваліфікується як хуліганські дії і за таке можуть нести адмінвідповідальність батьки дітей і самі неповнолітні, зважаючи на вік.

До чого можуть призвести хуліганські дії? Минулого року до травматологічного відділення лікарні на Прикарпатті потрапив 38-річний чоловік. Зі слів очевидців, йому під ноги кинули петарду, коли ввечері виходив з магазину. У цей момент помітив 6 підлітків, які й втекли після заподіяної ними шкоди. Петарда розірвалася й пошкодила людині обличчя.

You cannot copy content of this page