Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 20 квітня
icon clock23.09.2019
icon eye50
НОВИНИ

У Пулинах з’явиться музей учасників бойових дій

Сергій Яровий встановлює експонати в музеї

На першому поверсі Центру культури і дозвілля в Пулинах незабаром з’явиться музей учасників бойових дій. Нині ведуться підготовчі роботи до відкриття музею.

Як розповів заступник голови Пулинської регіональної спілки ветеранів АТО «Прес» Андрій Висоцький, тут будуть розміщені експонати воїнів-«афганців» та ветеранів АТО. Стіни кімнати відповідно до тематики розмалював художник, заслужений вчитель України Леонід Фесенко.

Ми завітали до майбутнього музею, коли голова Спілки Сергій Яровий та його заступник Андрій Висоцький проводили підготовчі роботи. Вони продемонстрували як працює освітлення кімнати, показали експонати. Та зазначили, що буде місце, де розмістять фото загиблих на війні земляків.

Андрій Висоцький за роботою в музеї учасників бойових дій

Пулинська регіональна спілка ветеранів АТО «Прес» звертається до ветеранів і учасників АТО Пулинського району з проханням надати для розміщення в музеї свої портретні фотографії розміром 20х30 см. Фото можна принести в офіс ветеранів АТО, який знаходиться на першому поверсі приміщення районної ради за адресою: смт Пулини, вул.Шевченка, 104. У разі якщо офіс буде зачинено, вказані фото можна залишити в редакції газети «Вісті».

You cannot copy content of this page