Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 25 квітня
icon clock14.10.2019
icon eye47
НОВИНИ

У Пулинах вітали захисників зі святом

З нагоди Дня захисника України, який відзначається 14 жовтня, в Пулинах у Центрі культури і дозвілля днями відбувся урочистий захід.

У залі були присутні працівники Пулинського районного військового комісаріату, учасники бойових дій на Донбасі, волонтери, представники влади та жителі селища.

Вітання на адресу захисників звучали від заступника селищного голови Олександра Макеєнка та новопризначеного очільника Пулинського районного військового комісаріату, майора Валерія Сидорчука. Вони бажали усім здоров’я, благополуччя у родинах і миру в Україні.

Також відбулося нагородження військовослужбовців. Олександр Макеєнко вручив почесні грамоти Пулинської селищної ради Сергію Яровому, Олексію Христюку, Юрію Приходу, Володимиру Бобрику.

Валерій Сидорчук нагородив подяками учасників бойових дій на Сході Миколу Курінного та Андрія Бурківського. Грамоту від обласного військового комісаріату отримав заступник військового комісара мобілізаційного відділення, старший лейтенант Олександр Коломієць.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих на Сході країни – Олександра Чернявського з Сколобова та Сергія Ковнацького з Пулин.

Затим на сцені виступали танцювальні і вокальні колективи, які подарували присутнім гарний настрій.

 

You cannot copy content of this page