Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 28 березня
icon clock31.03.2020
icon eye37
НОВИНИ

У Пулинах відновлюють інфекційне відділення

У Пулинах повним ходом ведуться роботи з відновлення інфекційного відділення. Планується, що відділення буде відновлене оперативно – за тиждень-два. Про це розповів головний лікар КНП «Центральна районна лікарня» Пулинської районної ради Павло Гуменюк.

-Почали грунтувати, шпаклювати, прибирати кімнати, – розповідає Павло Гуменюк. – Для початку ремонтуємо половину приміщення, робимо 5 палат, у яких буде по 3 ліжка.

Приміщення, в якому розташується інфекційне відділення, не експлуатувалося з 90-х років минулого століття. Санвузол потрібно робити з нуля, необхідно переобладнувати інші приміщення під палати. Зокрема в кімнаті бібліотеки ще збереглася медична література, яку виносять медичні працівниці, адже тут буде палата. Книги не здаватимуть у макулатуру, оскільки це хороші видання, – зазначив головний лікар. Для бібліотеки буде відведене інше приміщення.

Павло Гуменюк зазначає, що з початком роботи інфекційного відділення збільшення штату працівників не планується.

– Кошти, які витрачаються на ремонтні роботи, це переважно благодійна допомога спонсорів і благодійників, – каже головний лікар районної лікарні.

Усі, хто має можливість та бажання долучитися до ремонту та облаштування інфекційного відділення, забезпечення медиків засобами захисту, можуть перераховувати кошти за такими реквізитами:

Одержувач КНП «Центральна районна лікарня» Пулинської районної ради

АТ «Райффайзен банк Аваль»  м.Київ

р/р UA 133808050000000026009672158

МФО 380805

 

You cannot copy content of this page