Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 28 березня
icon clock24.08.2019
icon eye36
НОВИНИ

У Пулинах відзначили День народження держави

Трепетні і щемкі відчуття сплелися воєдино в учасників святкування Дня Незалежності України, що проходили 24 серпня в Пулинах на стадіоні дитячо-юнацької спортивної школи.

Адже розпочалися урочистості з єднання пулинців і гостей до загальнонаціональної хвилини мовчання на вшанування пам’яті героїв, загиблих за свободу та незалежність України.

Флешмобом чарували і запалювали усмішки юні вихованці хореографічного відділу Пулинської школи мистецтв, які представили зі своєю наставницею Христиною Кострицею флешмоб «Ми – частинка великої України».

Під звуки Державного Гімну України підняли великий Державний Прапор Любов Хорощук, Сергій Лебідь та Руслан Опанащук.

Присутніх привітав Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк і вручив Почесні грамоти шанованим жителям громади.

Вітання з нагоди Дня Незалежності України дарували заступник голови райдержадміністрації Світлана Трохименко і голова районної ради Анатолій Липко. Вони відзначили громадян, імена яких занесені на районну Дошку пошани. Теплі побажання з нагоди державного свята склав депутат Житомирської обласної ради Тарас Собко.

Затим відбувся святковий концерт, який подарували вихованці Зразкового хореографічного колективу «Колорит», учні хореографічного відділу школи мистецтв, працівники Центру культури та дозвілля селищної ради й аматори.

У різних зонах стадіону проходили спортивні змагання між представниками старостинських округів Пулинської громади. Діяла також виїзна торгівля та надувні гірки і батути для малечі. Малюки охоче каталися на яскравому паровозику, що їздив стадіоном.

А ввечері біля Центру культури і дозвілля відбудеться яскравий концерт від запального рок-гурту з міста Новоград Волинський.

You cannot copy content of this page