Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Вівторок, 23 квітня
icon clock03.03.2020
icon eye30
НОВИНИ

У Пулинах ажіотаж на медичні маски

Останнім часом в аптеках нашого селища проблематично купити медичні маски. Покупцям треба обійти кілька місць, щоб їх придбати. Через ажіотаж зросла і ціна цього товару вдвічі. Про це дізнався наш журналіст, завітавши 3 березня в аптечні кіоски Пулин.

В одній з аптек райцентру медичних масок не завозили вже більше місяця. Провізор каже, що на початку лютого продали останній товар по 70 копійок. Із того часу на складах пусто.

В іншому аптечному пункті придбати маски не вдається. Тут кажуть, що минулого тижня були дитячі маски по 4 гривні, а дорослі – по 5 грн. Усе продали! Коли буде нова партія – не відомо.

Заходжу до ще однієї аптеки. І та ж сама ситуація – масок немає!

– Жителі району щодня заходять, дзвонять і цікавляться можливістю придбати маски, але їх у нас немає, – розповідає завідуюча аптечним пунктом Ольга Ништун. – Ціна масок була по 90 копійок і по три гривні. Останніх кілька штук продали у п’ятницю, 28 лютого.

– А у нас ще лишилося десять масок! – каже у телефонному режимі провізор, який працює в аптеці при районній лікарні. – Ціна однієї – три гривні.

– Позавчора продали маски по 4 грн 50 коп, – мовить працівник іншої аптеки. – Ті маски, що привезуть через кілька днів, будуть коштувати близько 10 гривень. Ціна піднялася, мабуть, через паніку довкола коронавірусу, який вже дістався до України. Люди дивляться новини по телевізору, читають газети і хвилюються за власне здоров’я. Тому і біжать до аптеки по маски.

You cannot copy content of this page