Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Вівторок, 23 квітня
icon clock21.09.2019
icon eye64
ЛЮДИ НОВИНИ

Тетяна Козачок ніколи не шкодувала, що стала фармацевтом

Сьогодні в Україні відзначають день фармацевтичного працівника. Це люди, які є і медиками, і біологами, і хіміками, і психологами. Згідно зі статистикою люди середнього віку та молодь звертаються до лікарів лише у крайніх випадках, а частіше вони йдуть за консультацією саме в аптеку до провізора.

Ось і працівниця аптеки «Житомирліки», що в Пулинах, Тетяна Козачок присвятила своє життя цій відповідальній справі. Вона працює фармацевтом уже 45 років.

– Я дуже люблю свою роботу, – розповідає Тетяна Федорівна. – Я не уявляю свого життя без фармації. Коли вчилась в Житомирському фармучилищі, нас навчали як виготовляти ліки. Мені було це дуже цікаво.

Народилася Тетяна Козачок у Ясній Поляні. Після училища вона 3 роки працювала за направленням у Вінницькій області провізором. Потім у 1977 році повернулась на батьківщину. І аж до 2015 року була фармацевтом у центральній районній аптеці №40 в Пулинах.

– В аптеці мені приємно працювати, – із захопленням розповідає Тетяна Козачок. – Люблю тримати руках різнокольорові упаковки і флакони. Адже ці засоби допомагають людям. Я ніколи не шкодувала, що стала фармацевтом. Звичайно, різні покупці приходять, але подобається допомогти людині, щось порадити чи підказати.

Тетяну Федорівну підтримує її родина – чоловік Микола, дочка Оксана, син Юрій зі своїми сім’ями. Також у жінки вже є 3 онуків: Світлана, Анастасія і Богдан.

Жінка розповідає: «Діти зі своїми сім’ями часто приїжджають до нас. Вони дуже люблять мої пиріжки. Коли є вільна хвилинка, то намагаюсь радувати їх смачненьким. Моя онучка Настя також хоче бути фармацевтом, тому у цьому році вже закінчила фармучилище».

Нині Тетяна Козачок працює в аптеці «Житомирліки». Менеджер Вікторія Ориновська говорить: «Ми не уявляємо наш колектив без Тетяни Федорівни. Вона вміє підтримати, дати гарну пораду. Ми пишаємось, що з нами працює така чуйна жінка”.

You cannot copy content of this page