Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Вівторок, 16 квітня

Серед нових імен України – пулинські таланти

Викладач Пулинської школи мистецтв Леонід Фесенко біля конкурсних робіт

Заслужений вчитель України Леонід Фесенко та його учениці – Тетяна Грибан і Тетяна Давидюк тривалий час старанно готувалися до конкурсу «Нові імена України». Кожного тижня у кімнатах художнього відділу Пулинської школи мистецтв з’являлися нові роботи дівчаток, які привертали увагу ти милували око відвідувачів.

І ось врешті 19 лютого в місті Житомир пройшов обласний етап Всеукраїнського огляду-конкурсу за програмою Українського фонду культури «Нові імена України». Участь у конкурсі взяли юні таланти з чотирьох музичних шкіл, шести шкіл мистецтв, трьох художніх шкіл, музичного училища ім. В.Косенка та інших закладів Житомирської області.

130 учасників змагалися в 4 номінаціях: спів, гра на музичних інструментах, декламування поезії, образотворче мистецтво.

Як повідомив директор Пулинської школи мистецтв Василь Бернацький, Тетяна Грибан здобула І місце у номінації «образотворче та декоративно-прикладне мистецтво».

-Дівчата представили на конкурс більше десяти робіт, які були у дерев’яних рамках. Поїхати до Житомира юним художницям з таким важким і габаритним багажем було непросто. Допоміг у цьому Олександр Грибан, який відвіз дівчаток і їх роботи до місця проведення конкурсу і затим доставив їх додому, – розповідає Василь Бернацький. – Дякуємо за цю допомогу, а також висловлюємо щиру вдячність подружжю Світлани та Олександра Грибанів з Пулин за подаровані 20 дерев’яних рамок формату А-3. Вони були дуже потрібні художньому відділу для оформлення дитячих робіт.

Тетяна Грибан зі своїми картинами, які принесли їй перемогу в конкурсі
Тетяна Давидюк зі своїми конкурсними роботами

You cannot copy content of this page