Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 20 квітня
icon clock02.12.2019
icon eye30
НОВИНИ

Раптова втрата: на 52-му році життя померла очільниця району Світлана Трохименко

У суботу, 30 листопада, раптово померла виконуюча обов’язки голови Пулинської районної державної адміністрації Світлана Іванівна Трохименко. Церемонія прощання відбулася 1 грудня у смт Пулини. В останню дорогу покійну, крім рідних і друзів, проводжали посадовці з усього району: очільники сільських, селищної та районної рад, старости, керівники районних установ та організацій, освітніх закладів, колеги по роботі.

Світлана Іванівна народилася 5 лютого 1968 року в селі Чернявка у сім’ї колгоспників. З 1975 по 1983 роки навчалася в Чернявській восьмирічній школі. У 1984 році закінчила дев’ятий клас Яснополянської середньої школи та вступила до Чернігівського юридичного технікуму на юридичне відділення. Закінчила навчання в 1987 році.

Із серпня 1987 року по березень 1997 року працювала міжгосподарським юрисконсультом КСП «Мрія» с. Пулино-Гута. З березня 1997 року працювала в управлінні сільського господарства і продовольства Пулинської райдержадміністрації на посаді економіста-диспетчера. З жовтня 2000 року – економіст інформаційно-аналітичного центру Пулинської райдержадміністрації. З березня 2003 року – юрисконсульт Пулинської РДА.

З жовтня 2015 року – заступник голови Пулинської райдержадміністрації. З серпня 2019 року – виконуюча обов’язки голови Пулинської районної державної адміністрації.

«Важко словами висловити біль втрати. Світлана Іванівна назавжди залишиться в нашій пам’яті, – пише у соцмережі працівник Пулинської РДА Юлія Грибенюк. – Ми всі знали її не просто як грамотного і професійного керівника, а й як чарівну, щиру, чуйну, життєрадісну людину. Завжди могли розраховувати на її підтримку, пораду та добре слово».

You cannot copy content of this page