Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 20 квітня
icon clock24.03.2020
icon eye36
НОВИНИ

Триває збір коштів та засобів захисту для районної лікарні

Україною шириться флешмоб медиків: «Ми працюємо заради Вас! Ви залишайтеся вдома заради нас!

Працівники галузі охорони здоров’я стоять на захисті життя співвітчизників. І самі вони, які виявилося в таких непростих умовах, під час виконання свого професійного і громадянського обов’язку є дуже вразливими.

За інформацією Комунального некомерційного підприємства «Центральна районна лікарня» Пулинської районної ради, на даний час у Пулинському районі не зафіксовано жодного випадку COVID-19. Проте медики працюють на випередження задля збереження здоров’я мешканців району. Проблемним залишається питання щодо закупівлі засобів індивідуального захисту для персоналу.

-Районній лікарні для захисту медичних працівників необхідні засоби індивідуального захисту (костюми, маски), безконтактні термометри, антисептики, миючі засоби, паперові рушники та інше, – розповів головний лікар районної лікарні Павло Гуменюк. – Донедавна костюмів і масок у продажу не було, зараз їх почали шити, тож можна шукати і замовляти. 23 березня люди нам привезли 20 літрів дезінфікуючих засобів.

Необхідні засоби можна передавати до районної лікарні, а також перераховувати благодійні кошти на їх придбання за такими реквізитами:

Одержувач КНП «Центральна районна лікарня» Пулинської районної ради

АТ «Райффайзен банк Аваль»  м.Київ

р/р UA 133808050000000026009672158

МФО 380805

ЄДРПОУ 01991949

You cannot copy content of this page